Afbeelding

Voetencentrum Elferink geeft gratis advies tijdens Open Dag

Partnerbijdrages

De podotherapeuten van Voetencentrum Elferink geven tijdens de Open Dag op zaterdag 7 september gratis advies en maken een uitgebreide voetanalyse.

Klanten krijgen daarnaast persoonlijk schoenadvies, zodat ze met de juiste schoenen het najaar instappen. Voetencentrum Elferink is onderdeel van Elferink Schoenen en heeft een vestiging aan de Kerkstraat 23 in Hattem. Het centrum is gespecialiseerd in voetzorg en de behandeling van voet- en houdingsklachten. Dit kunnen bijvoorbeeld sportblessures zijn, maar ook klachten bij kinderen of voetklachten door diabetes of reuma.
Zaterdag 7 september staat van 09.30 tot 17.00 uur in het teken van voeten. Klanten kunnen de hele dag gratis 3D-scans van hun voeten en enkels laten maken en met een speciale drukplaat de druk onder hun voeten laten meten. Klanten die tijdens de maand september een afspraak bij Voetencentrum Elferink inplannen, profiteren bovendien van een mooie aanbieding. Bij aanschaf van een paar correctiezolen krijgen ze namelijk een tweede paar correctiezolen ter waarde van 99,95 euro gratis.