Afbeelding
Cloudshots

Sauna Swoll houdt voordelige opgietdag

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Sauna Swoll heeft voor zondag 8 september een opgietdag georganiseerd. Deze dag is zeker een aanrader voor wie er nog nooit een opgietdag heeft meegemaakt.

Tijdens de opgietdag pakt het opgietteam groots uit om gasten een onvergetelijke opgiet-ervaring te bezorgen. Iedere opgieter verzint namelijk een eigen opgietthema, variërend van speciale scrubopgietingen tot live cello-muziek in de sauna. Zo wordt de dag gevuld met een relaxte sfeer, veel opgietingen en ongedwongen gezelligheid. Speciaal voor deze dag heeft Sauna Swoll een leuke kortingsactie. In plaats van 29,95 per persoon betalen gasten 19,95 euro per persoon. Zo wordt een een opgietdag niet alleen leuk voor de gasten zelf, maar ook voor hun portemonnee. De korting kan is te reserveren via www.saunaswoll.nl/opgietdagen.

Daarnaast verloot Sauna Swoll deze dag twee workshops opgieten. Voor wie altijd al eens heeft willen meemaken hoe het is om een opgieting te verzorgen voor echt publiek, is dit de kans. Belangstellenden kunnen 8 september bij de receptie inschrijven voor de loting en op de dag zelf worden de gelukkige ‘wapperaars in spé’ gekozen. Voor wie wint, betaalt Sauna Swoll de entree! Ook voor wie Sauna Swoll nog nooit heeft bezocht, is dit een uitstekende dag om langs te komen. Geloof het of niet, maar Sauna Swoll bestaat al 47 jaar en is een echt familiebedrijf. En dat is aan alles te merken; al vanaf een warm welkom bij de receptie is de persoonlijke aandacht voelbaar. Sauna Swoll combineert warme gastvrijheid met alle faciliteiten van een moderne sauna en ze zet zich in om een saunabezoek voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken en te zorgen dat gasten er zich onmiddellijk thuis voelen. Wie op de hoogte wil blijven van alle leuke acties en nieuwtjes kan Sauna Swoll volgen op Facebook, Instagram, Twitter of zich schrijven voor de nieuwsbrief.