Afbeelding

Harley Davidson Club organiseert Swapmeet

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - De Harley Davidson Club Zwolle heeft voor zondag 6 oktober van 10.00 tot 16.00 uur de vijfde editie van haar Swapmeet georganiseerd.

Ook dit jaar is bij het clubhuis aan de Peterskampweg weer ruimte voor 24 kramen waar onderdelen, T-shirts, stickers, motoren en mooie verhalen worden aangeboden. Tijdens de Swapmeet worden bij de barbecue en de rokerij weer de lekkerste hamburgers en de fijnste gerookte zalm geserveerd. Aanmelden als standhouder om spullen te verkopen, is nog mogelijk.

Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers hun motoronderdelen, motorfietsen, kleding, parafernalia en lifestyle items kwijt op het terrein van de Harley-Davidson Club Big V-Twins Zwolle. Alle merken Amerikaans en Engels van alle jaren en klassiek Japans (tot ± 1980) en choppers, brattstyle's en customs zijn welkom op de kramen. Het grootste deel van de Swapmeet wordt buiten het clubhuis gehouden, maar in het clubhuis is ook het een en ander te zien. Er zijn stevige kramen van vier meter met zeil beschikbaar. Kleinere aanbieders kunnen vanaf twee meter een halve kraam huren. De Harley Davidson Club Zwolle rekent 20 euro voor een kraam van vier meter met zeil.

Net als vorig jaar zorgt de motorclub voor een variatie aan standhouders met voor elk wat wils en er is ook weer een kleine bikeshow in het clubhuis. “Nog steeds geen jury, geen prijzen, alleen maar brommers kiek'n”, volgens de leden. Wie een interessante motorfiets heeft die niet zou misstaan op de Swapmeet, dan hoort de club het graag en is de eigenaar welkom om deze te showen. Aanmelden voor de Swapmeet en/of Bikeshow kan via swapmeet@bigvtwins-zwolle.com.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 21 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 21 uur geleden