Afbeelding

LEGO en DUPLO specialist SpeelGoedZwolle in nieuwe handen

Partnerbijdrages

Goed nieuws voor Zwolle: de prachtige speelgoedwinkel aan de Sassenstraat 70 heeft een nieuwe eigenaar gevonden, die voor nog meer LEGO plezier in de stad gaat zorgen.

Al jaren zit er in het karakteristieke pand aan de Sassenstraat 70, vlakbij de Sassenpoort, een mooie speelgoedwinkel. Eerst als Fokkido en daarna als SpeelGoedZwolle met steeds meer LEGO. Inmiddels is het dé LEGO en DUPLO specialist geworden voor Zwolle en wijde omtrek.

Door een verandering in de focus van de vorige eigenaren stond de winkel sinds enkele maanden te koop. Dat leidde tot ongerustheid bij de vele fans van de winkel. Gelukkig ligt er weer een nieuwe toekomst voor de winkel. Per 1 september is SpeelGoedZwolle in handen van het jonge ondernemerspaar Angela en Sander Roessink uit Borculo. Naast de winkel hebben zij ook de webwinkel www.speelgoednl.nl overgenomen.

De komende tijd zullen er positieve veranderingen te zien zijn in de winkel. Zo zal het assortiment worden uitgebreid en komt er een leuke speelplek. Maar tegelijk zal de winkel herkenbaar blijven, met winkelmedewerkster Mirjam als vertrouwd gezicht voor de klanten.

Binnenkort volgt er een feestelijke opening. Hou hiervoor en voor scherpe LEGO acties de website, de winkel en de facebookpagina in de gaten.

Sassenstraat 70, 8011 PD Zwolle

088 0909309

www.SpeelGoedNL.nl

www.SpeelGoedZwolle.nl

https://www.facebook.com/SpeelgoedNL