Afbeelding

EP Zwolle slaat vleugels uit naar Zwolle-Zuid

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met inmiddels al een gevestigde naam in Stadshagen, opent elektronica- en witgoedspecialist EP op vrijdag 27 september een tweede zaak aan de Ministerlaan 268 in Zwolle-Zuid. “Wij onderscheiden ons van onze concurrenten met onze scherpe prijzen en unieke service”, weet eigenaar Leonard Wijsman.

Klanten uit Zwolle-Zuid en omgeving kunnen dus voortaan voor hun elektronica, tv, witgoed en inbouwapparatuur terecht bij EP. Deskundige adviseurs geven in de winkel een vakkundig advies, zodat klanten met de voor hen juiste producten de deur weer uit gaan. Wijsman heeft eigen monteurs in dienst die de apparatuur meestal kosteloos thuis bezorgen en ook aansluiten. “Daarin zijn we flexibel”, benadrukt de eigenaar. “We maken daarvoor een duidelijke afspraak op een moment dat het onze klant goed uitkomt.” EP Zwolle profileert zich ook als inbouwspecialist. Klanten vinden in de winkel inbouw vaatwassers, koelkasten, magnetrons en ovens, kookplaten en afzuigkappen. De eigen monteurs zijn gespecialiseerd in de montage van deze inbouwapparatuur.

Wijsman is niet bang voor de concurrentie van internetwinkels. “Zijn er problemen met een apparaat helpen we onze klanten in de winkel, meestal binnen 24 uur. Onze monteurs staan zo nodig snel op de stoep. Wij repareren overigens ook apparatuur die niet bij ons gekocht is. Daar hoef je bij een internetwinkel niet mee aan te komen.”

Op de openingsdag kunnen klanten profiteren van spectaculaire aanbiedingen. Voor iedereen is er een hapje en een drankje en er is een demonstratie van Jura koffiemachines.

EP Zwolle

Ministerlaan 268

8014 XM Zwolle

www.epzwolle.nl

@epzwolle