Afbeelding

Comfort Bodywear biedt meer op nieuwe locatie

Partnerbijdrages

Comfort Bodywear, voorheen Jambelle been- en ondermode, is sinds februari gevestigd op een nieuwe locatie: Eiland 6 in Zwolle.

“Een toplocatie met allemaal speciaalzaken én klanten kunnen dichtbij parkeren”, vertelt eigenaresse Els Wildeboer. “Deze ruimte is bovendien twee keer zo groot, waardoor ik veel meer merken in mijn collectie kan opnemen. In de twee royale paskamers kunnen klanten de artikelen goed passen. Onze kwaliteitsmerken waaronder Wolford, Oroblu, Ten Cate en Hom, Falke en Calvin Klein zijn gewoon meeverhuisd. Nieuw bij ons zijn de merken Snurk en Xpooos. Ook hebben we een uitgebreide collectie sleep- en loungewear van onder meer de merken Mey en Snurk, zowel voor dames als heren.”

Wildeboer vestigt verder de aandacht op enkele series in ondermode van bamboe. “Die zijn heerlijk zacht en milieuvriendelijk.” Bij de panty’s zijn ruiten en dierenprints weer erg in de mode voegt ze er aan toe. “Loop een keer vrijblijvend binnen en kijk, voel en ervaar wat Comfort Bodywear u te bieden heeft”, besluit Wildeboer uitnodigend.

Bekijk de advertentie in deze krant voor meer informatie en aanbiedingen.

Comfort Bodywear

Eiland 6

8011 XR Zwolle

(038) 421 03 75

www.comfortbodywear.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 3 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 4 uur geleden