Afbeelding

Wolky’s Winter: voor ieder wat wils, altijd comfortabel

Partnerbijdrages

De frissere maanden staan voor de deur en dat betekent dat de wintercollectie van Wolky weer in de Wolkyshop te vinden is. De shop vertelt graag meer over de highlights.

“Er is veel gebruik gemaakt van winterse kleuren en materialen. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwe Techno-lijn die opvalt door de twee-kleuren-zool: zacht PU in het midden en een rubberen onderzool. Dit zorgt voor een optimaal loopcomfort én een stoere uitstraling. Of de Tower-lijn: modieuze lichtgewicht leren laarsjes in combinatie met stoere winterse stoffen.

De e-Booster heeft nieuwe designs in nubuck of metallic-leer. Het voorblad van stretchleer zorgt dat dit model goed om de voeten aansluit. De western look boots uit de Buffalo Dance-serie passen helemaal bij de najaarstrend van 2019.”

“In dit rijtje mag Wolky White niet ontbreken. Dit hippe merk kent veel nieuwe modellen die niet uit het straatbeeld zijn weg te slaan. Dit uiteraard – zoals je van Wolky gewend bent – zonder concessies te doen aan comfort.”

Wie meer wil weten over de collectie is welkom in de winkel. De medewerkers vertellen daar graag alles over de collectie. Wolkyshop Zwolle is gevestigd aan de Diezerstraat 96. Online de hele collectie bekijken of bestellen, kan natuurlijk ook. Bezoek daarvoor www.wolkyshop.com.