Afbeelding

HKC Hony viert de najaarscollectie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Blij dat de najaarscollectie weer binnen is, ontvangt HKC Hony haar kopende klanten tot en met 5 oktober weer met gebak van de Stadsbakker en een fles wijn van Mondovino.

De komst van groen in de collectie zet door, vertelt Johan Bleijenburg. “Groen wordt vaak als steunkleur gebruikt, maar je kan het ook zien als het nieuwe blauw. Verder zien we dit najaar toevoegingen van okergeel, zowel in accenten als in overhemden en truien. Populair is onze stoere casual collectie met outdoor uitstraling die bovendien heel draagbaar is.” Uiteraard biedt de herenmodezaak ook wind- en waterdichte en ademende winterjassen. Bleijenburg: “Ons nieuwe merk NZA New Zealand Auckland blijkt een groot succes. Het merk biedt zeer mannelijke kleding, stoere overhemden, functioneel en prijsvriendelijk.”

Als vanouds biedt HKC Hony kostuums met Italiaanse snit vanaf 199 euro. Zowel deze als andere pakken worden op maat geleverd. “Dat is onze kracht”, volgens Bleijenburg. “Klanten hoeven dat zelf niet aan te geven. Onze medewerkers zien dat; wij gaan voor het beste voor onze klanten.” Hij tipt vervolgens de Dressual, of Dandy Casual, aan. “Dat is voor heren die op hun werk geen kostuum aan hoeven, maar wel representatief voor de dag moeten komen. Zo hebben we strak gesneden Italiaanse colberts vanaf 149 euro met vlotte chino’s eronder. We kunnen dat afstylen met een passend overhemd vanaf 59 euro. Keuze is er genoeg, we hebben er duizend op voorraad in een grote diversiteit.”

Speciaal is het bijzondere spaarsysteem waarbij klanten voor iedere bestede 50 euro een tegoedbon van 5 euro ontvangen voor het volgende seizoen.

HKC Hony

Voorstraat 25

8011 MK Zwolle

(038) 421 84 04

www.hony.nl