Afbeelding

Laserkliniek Zwolle houdt Open Dag voor iedereen met huidproblemen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie al jaren last heeft van acné, zich stoort aan die vervelende pigmentvlekken of het zat is om steeds maar weer met scheermesjes in de weer te moeten, is welkom op zaterdag 5 oktober bij Laserkliniek Zwolle.

Van 10.00 tot 15.00 uur staan Michelle en Anouk met de rest van het team zoals ieder jaar weer klaar voor het beantwoorden van allerlei huidzorgvragen. De kliniek organiseert al zo lang zij bestaat ieder jaar een landelijke open dag. Volgend jaar viert ze haar 12,5 jarig jubileum. Ook wie geen vragen heeft maar altijd al wel eens heeft willen zien hoe laserontharing in zijn werk gaat, is welkom. De klanten van Laserkliniek Zwolle zitten model voor de live demonstraties die de hele dag door worden gegeven.

‍Laserkliniek Zwolle kan de huid op verschillende manieren verbeteren. Iedereen met huid- en overbeharingsproblemen kan bij de landelijk bekende laserkliniek terecht. De kliniek is gespecialiseerd in onder meer laserontharing, acné, beenvaatjes, couperose, rosacea, donkere huid, hyperpigmentaties, huidverbetering en schimmelnagels.

De laserkliniek heeft tevens bovenbuurvrouw Fleur Voerman van 10.00 tot 12.00 uur uitgenodigd om het team te versterken in het geven van gedegen voedingsadvies bij huidklachten. Als voedingsdeskundige en health coach heeft zij alle kennis in huis over wat voeding doet met de huid.

Wie meer interesse heeft in de binnenkant van de huid en hoe die te verzorgen, vraagt tijdens de open dag een gratis huidscan aan. De dag wordt afgesloten met een goodiebag voor iedere bezoeker. Wie niet kan wachten tot de open dag, kan al eerder een gratis consult plannen: www.laserkliniekzwolle.nl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30