Afbeelding

Restaurant KEES in Theater de Spiegel opent de deuren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Restaurant KEES in Theater de Spiegel is, na drie maanden van verbouwing, op zondagmiddag 22 september feestelijk geopend. Sinds september 2019 heeft Zwolse theaters dit café-restaurant in eigen beheer.

De opening werd gevierd met gasten die hebben meegeholpen om van Koperen Kees, KEES te maken. “We behouden graag wat goed is, maar houden ook van vernieuwing waar nodig. En dat zien en merken onze gasten. Ik ben trots op wat er in een korte tijd is gerealiseerd. Een mooi start om zo het nieuwe theaterseizoen te beginnen”, aldus Rob Zuidema, directeur van Zwolse Theaters. Het conceptontwerp is gemaakt door Hilde Peters-Wopereis van Ontwerpplek en gerealiseerd in samenwerking met ontwerpbureau Viesrood uit Zwolle.

Tijdens de openingsweek en de week erna – van donderdag 26 september tot en met zaterdag 10 oktober - vraagt KEES de gasten hun kritische mening te geven, om op basis daarvan de service te kunnen optimaliseren. In ruil daarvoor krijgen ze 20 procent korting op het eten.

Remko Poppe, die zijn kennis en ervaring opdeed bij onder andere Mooirivier in Dalfsen, leidt de keuken. Hij heeft passie voor het vak van jongs af aan en werkt graag met eerlijke producten. “Ik geniet ervan om gasten met herkenbare producten te verassen”, aldus Poppe.
Gasten kunnen bij KEES hun eten delen. KEES is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend vanaf 16.00 uur voor borrel en diner. Daarnaast is het restaurant ook op andere dagen geopend mits er een voorstelling is in Theater de Spiegel. Reserveren kan via info@keesindespiegel.nl of telefonisch: (038) 427 73 88.