Afbeelding

Primeur Jess bij Interieurwereld

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

5 Oktober: Introductie van de collectie Tray van Jess Design bij Interieurwereld in samenwerking met de ontwerpers van Studio Suolle

Jess Design heeft Interieurwereld van de Belt uitgekozen voor de primeur! Op 5 Oktober vindt bij Interieurwereld van de Belt de introductie van de gloednieuwe collectie Tray van Jess Design plaats. Collectie Tray is een serie zitmeubelen, ontworpen door Tom Dissel en Tymon Scholten van Studio Suolle. De ontwerpers en de directeur van Jess Design, Maarten van de Goor, zullen deze dag bij Interieurwereld aanwezig zijn. Ze zullen onder meer uitleg geven over huiden en leren en het ontwerpproces. Naast de nieuwe collectie kunnen in de Jess-studio bij Interieurwereld alle modellen van Jess worden bewonderd.

Leer in z’n zuiverste vorm

Kenmerkend voor de collectie van Jess Design is de liefde voor leer in z’n zuiverste vorm: gelooid leer, zodanig dat alle littekens en oneffenheden behouden zijn gebleven en het leer hiermee het unieke karakter bepaalt van het meubel. Tom en Tymon delen deze passie. Dit stoere, natuurlijke materiaal is tijdloos, duurzaam en kan op verschillende manieren verwerkt worden. Tymon van Studio Suolle behaalde zijn Bachelor of Design aan de HKU. Bij ArtEZ volgde hij de opleiding docent beeldende kunsten & vormgeving. Tom studeerde af aan de Design Academy in Eindhoven, met een ontwerp van een stoel waarvan hij het leer zelf gelooid heeft.

Zeefdruk cadeau en ‘kies je actie’ bij een aankoop

Bij aanschaf van een meubel van Jess Design geeft Interieurwereld een mooie, door Studio Suolle gemaakte, zeefdruk cadeau. Bij Interieurwereld kies je deze maand je eigen actie: kies je een wooncheque van 10% cadeau, een gratis fauteuil of toch tot € 500,00 cash back voor je oude bank?