Afbeelding

Notariaat Elzerman verhuist naar de Veerallee

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Notariaat Elzerman verruilt op 3 en 4 oktober haar monumentale pand aan de Thorbeckegracht voor een nieuwe vestiging aan de Veerallee 18. “Op 7 oktober gaat daar de deur weer open”, vertelt notaris Jeannet Selles.

Het notariaat was sinds december 2005, dus al bijna veertien jaar, gevestigd in de binnenstad. Aangezien de verhuurder andere plannen met het pand heeft, moest Selles op zoek naar een nieuwe locatie. Het pand aan de Veerallee, direct naast het Carolus Clusius College, spreekt haar erg aan. “Het is een leuk oud pandje, niet kaal en strak maar met een totaal andere inrichting. Ik vind de combinatie van oud- en nieuwbouw er ook erg mooi. Voor klanten is het vooral prettig dat ze er gratis op eigen terrein gemakkelijk kunnen parkeren.”

Verder verandert er niets voor haar klanten. Alle drie vrouwelijke medewerkers, ‘ja, we zijn een echt vrouwenkantoor’, verhuizen met de notaris mee. Selles: “We zijn gespecialiseerd in familierecht waaronder nalatenschappen, testamenten en huwelijkse voorwaarden vallen. Maar uiteraard kunnen mensen ook voor aankoop van huizen (leveringen), hypotheken en het oprichten van een bv bij ons terecht.”

De notaris adviseert mensen die een testament hebben opgemaakt dat regelmatig te controleren. Ook bij opgestelde huwelijkse voorwaarden is het volgens haar belangrijk met enige regelmaat te kijken of de afspraken nog voldoen aan de huidige situatie. “De eigen situatie, maar ook wettelijke regelingen, kunnen gemakkelijk veranderen. Overigens is niets vervelender dan als er niets is geregeld. Veel mensen denken niet aan de dood. Het blijft echter heel zinvol om een (levens)testament op te stellen.”

Notariaat Elzerman

Veerallee 18

8019 AC Zwolle

(038) 421 52 65

www.elzerman.nl

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13