Afbeelding

Mensen komen voor de goede naam naar Erhan Telecom

Partnerbijdrages

Erhan Telecom was in 2002 één van de eerste reparatiebedrijven voor mobiele telefoons. Vandaag de dag, zo’n achttien jaar later, is Erhan bij velen nog steeds de eerste naam die boven komt drijven bij telefoonproblemen.

Erhan repareert alle soorten smartphones, iPhones, maar ook Samsungs en toestellen van Huawei bijvoorbeeld.

De ondernemer hanteert scherpe tarieven en heeft als handelsmerk de ‘niet-goed-geld-terug-garantie’. Behalve dat hij zijn vak goed verstaat, werkt Erhan hard en snel. Voor de slogan ‘klaar terwijl u wacht’ ben je bij hem echter aan het verkeerde adres. Lachend zegt Erhan: “Ik heb de slogan ‘klaar terwijl u wandelt’.”

Erhan bedoelt er maar mee te zeggen dat je je tijd wel beter kunt besteden dan met wachten. De Zwolse monumentale binnenstad leent zich bovendien prima voor een wandeling. Erhan zit er nog altijd op dezelfde plek, namelijk aan het Gasthuisplein 29.

De telefoonspecialist werkt met originele onderdelen en A-onderdelen. Dat laatste bijvoorbeeld bij iPhones. “Alleen Apple werkt met het origineel”, aldus Erhan. Behalve de reparatie van smartphones doet Erhan eveneens de verkoop van allerlei accessoires.

Voor meer informatie over Erhan Telecom zie https://iphonereparatiecentrum.nl of bel: (038) 429 03 90.

Erhan Telecom

Gasthuisplein 29

8011 SB Zwolle

(038) 429 03 90