Afbeelding

Tuin helemaal winterklaar met onderhoud Herkert Hoveniersbedrijf

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het moment om de tuin winterklaar te maken, is weer aangebroken. Bij Herkert Hoveniersbedrijf is de tuin ook dit najaar weer in goede handen.

Met een onderhoudscontract van Herkert ben je er overigens in alle seizoenen van verzekerd dat de tuin er altijd prachtig bij ligt. Zonder dat je zelf aan de slag moet. Fred Herkert heeft naam gemaakt met het onderhoud van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Maar ook met het ontwerp en de aanleg van een idyllisch stuk groen heeft het bedrijf ruime ervaring. Zoon Jurgen Herkert heeft zich onder meer toegelegd op het ontwerp en de aanleg van tuinen. En ook Maurice Sluiter, die inmiddels een aantal jaren in dienst is van Herkert Hoveniers, heeft het vak in de groene vingers.

Met Jurgen en Maurice als jonge hoveniers moest ook het bedrijf zelf wel met de tijd meegaan. Dat blijkt met name ook uit de fraaie digitale 2d-schetsen die Herkert Hoveniers maakt. Herkert: “Als we een nieuwe tuin aanleggen, kunnen we de mensen precies laten zien hoe het gaat worden. Een aanpassing in het ontwerp is bovendien zo gedaan.”

Herkert Hoveniers onderstreept daar nog maar eens mee een allround hoveniersbedrijf te zijn: een bedrijf dat tuinen kan aanleggen voor particulieren en bedrijven. Desgewenst compleet met overkappingen en ook waterpartijen als het moet. Bovenal is Herkert Hoveniers een bedrijf met aandacht voor de klant. Herkert: “Wie bij ons een onderhoudscontract heeft, hoeft ons niet te bellen. Liever zijn we voor die tijd al langs geweest voor een goede onderhoudsbeurt.”

Herkert Hoveniersbedrijf

Stinsweg 7
8042 AZ Zwolle
(038) 260 07 50
06-497 18 621

info@herkerthoveniersbedrijf.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 12 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 13 uur geleden