Afbeelding

Meijer Wonen opent gloednieuwe Auping Plaza

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Meijer Wonen op de woonboulevard in Zwolle heeft zaterdag een gloednieuwe Auping Plaza geopend. Dat betekent dat klanten voortaan in de Auping winkel, naast Meijer Wonen aan de Grote Voort, terechtkunnen voor de complete Auping beddencollectie.

“Auping heeft in Nederland zo’n 45 Auping Plaza’s”, weet Lisette Meijer. “Daar presenteert het merk haar totale collectie van matrassen, bedden en boxsprings tot kussens, dekbedden en bedtextiel. Auping maakt zowel eigentijdse als tijdloze bedden die erg lang meegaan. Dat past goed bij de rest van onze collectie.” Het Nederlandse merk bestaat al 135 jaar en heeft veel aandacht voor duurzaamheid en recycling. Als het bijvoorbeeld te kostbaar is om ineens een heel bed te vervangen, kunnen klanten er ook voor kiezen om onderdelen te herstellen.

Om goed te slapen, is het belangrijk dat een bed je lichaam goed ondersteunt en dat het bed optimaal ventileert, volgens Auping-specialist Jolanda van Wietmarschen. “Alle bedbodems van Auping zijn spiraalbodems voor een optimale ventilatie. Dat is maar goed ook, want we verliezen ’s nachts zo’n 350 cc vocht. Wanneer een matras ongeveer acht tot tien jaar oud is, is deze aan vervanging toe. Bij het slaapadvies voor een matras kijken we goed naar het lichaam en welke ondersteuning die nodig heeft. Elk lichaam is namelijk anders ”

Een Auping bed kan helemaal worden gepersonaliseerd. Ze zijn verkrijgbaar in heel frisse, moderne kleuren. Wie nu tijdens de openingsperiode voor meer dan 2.500 euro uit de Auping collectie bij Auping Plaza Zwolle bestelt, krijgt een vierseizoenendekbed plus twee hoofdkussens cadeau. Zie voor meer informatie ook de site www.auping.nl.

Meijer Wonen

Grote Voort 100

8041 BH Zwolle

(038) 421 55 21

www.meijerwonen.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 9 uur geleden