Afbeelding

Rikels Slaapexperts en Beka introduceren: Geltex inside

Partnerbijdrages

“We weten niet wanneer en hoeveel u slaapt. We weten ook niet waar u van droomt. We weten niet wat uw BMI is. Maar wat we wel weten is waar u als consument op let bij de aankoop van een nieuwe matras”, aldus Rikels Slaapexperts.

Namelijk: ‘De rug goed ondersteunen’; ‘Past zich goed aan het lichaam aan zodat er geen pijnpunten ontstaan’; ‘Nooit te warm of te koud – aangenaam in elk seizoen’. Deze criteria bevestigen onderzoek waaruit blijkt dat de combinatie van deze drie elementen, namelijk ondersteuning, drukverdeling en ventilatie, zorgt voor een goede nachtrust. “Veel matrassen beloven een goede drukverdeling, sommige beweren ook voor een goede ondersteuning te zorgen. Tot nu toe kon geen enkele matras ook nog eens een goede ventilatie garanderen.”

Tijdelijk ontvangen klanten een bedtextielpakket ter waarde van 250 euro bij aanschaf van twee Beka Geltex-matrassen. “Onze specialisten zijn ook bekend met diverse lichamelijke aandoeningen of gebreken, hierdoor kunnen wij voor iedereen het juiste matras of bed aanbieden. Dus u bent welkom voor een oriënterend gesprek met een passend slaapadvies onder het genot van een kop koffie of thee.”

Rikels Slaapexperts
Woonboulevard Zwolle
Grote Voort 72 74
8041 BG ZWOLLE
www.rikels-slaapexperts.nl