Afbeelding

Kloppenburg Interieur bundelt krachten met Broekhuizen keukens & sanitair en Tegelcentrum Dorgelo

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kloppenburg Interieur werkte al nauw samen met Broekhuizen keukens & sanitair en Tegelcentrum Dorgelo, maar gaat de samenwerking verder intensiveren.

De drie bedrijven vullen elkaar uitstekend aan, waardoor de klant bij Broekhuizen, Dorgelo en Kloppenburg op Zendijk in IJsselmuiden terecht kan voor een compleet aanbod op het gebied van wonen. Om de samenwerking te onderstrepen, pakken de drie bedrijven uit met een gezamenlijke actie waarbij klanten kunnen profiteren van een korting van maar liefst 15 procent op de gehele collectie tijdens de Oktober Woonmaand.

Vorig jaar bundelden Broekhuizen en Dorgelo al de krachten. Er werd een fraaie, gezamenlijke showroom gerealiseerd met keukens, sanitair, tegels en pvc-vloeren onder de noemer Kleiland 1. Nu gaan beide bedrijven de banden met Kloppenburg Interieur nauwer maken. Voor de klant is dat uitstekend nieuws. Zij kunnen op het gebied van wonen op één plek terecht en worden op allerlei manieren bediend.

Kloppenburg Interieur heeft onlangs de complete showroom vernieuwd en biedt een complete sfeervolle collectie op het gebied van PVC, laminaat, vinyl, vloerbedekking, gordijnen, raamdecoratie, horren en buitenzonwering en sluit daarmee naadloos aan bij Broekhuizen en Dorgelo. Er wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit van materialen en de afwerking. Voor een droomkeuken kan men terecht bij Broekhuizen keukens & sanitair. Daarnaast biedt dit bedrijf ook volop keuze in sanitair en PVC-vloeren. Tegelcentrum Dorgelo heeft enorm veel keuze in tegels, zowel keramisch als natuursteen. Gezamenlijk bieden Broekhuizen keukens & sanitair, Tegelcentrum Dorgelo en Kloppenburg Interieur een totaalconcept dat uniek is in de regio. Kom langs en maak kennis met de ongekende mogelijkheden.