Afbeelding

Bijbelgenootschap organiseert Bijbelquiz

Algemeen

DIEZERPOORT - In het gebouw van het Leger des Heils aan de Geert Grootestraat 11 wordt op woensdag 30 oktober de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gehouden.

De presentatoren zijn Egbert Lamberink en Delien Havinga. De teams die tegen elkaar strijden, komen uit heel Zwolle en Windesheim/Herxen. Er zijn teams van mannen/vrouwen uit diverse Zwolse kerken, een studententeam en een team van de Christenunie Zwolle. Naast deze teams is het ook mogelijk individueel deel te nemen.

“Ieder jaar zijn de Bijbelquizzen van het Nederlands Bijbelgenootschap een groot succes”, volgens het Nederlands Bijbelgenootschap. “Het zijn vrolijke en leerzame avonden rondom de Bijbel, waarbij in tien rondes vier vragen rond een thema worden beantwoord.”

Iedereen is welkom op woensdagavond 30 oktober. De avond begint om 20.00 uur; de inloop is om 19.30 uur. De quiz is rond 21.30 uur afgelopen. De toegang is gratis. Wel wordt er een collecte voor de onkosten gehouden. Naast deelnemers zijn ook toeschouwer/supporter welkom.

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert met foto's uit vergeten oorlogen in Stadkamer Algemeen 5 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 6 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 6 uur geleden