Warme winterinspectie bij Autobedrijf Bert Wieten

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Goed voorbereid aan de winter beginnen, is altijd verstandig. Dat geldt zeker ook voor de auto. Een wintercheck voordat de winter z’n intrede doet kan voor extra zekerheid zorgen.

Traditioneel houdt Autobedrijf Bert Wieten, specialist in Hyundai en specialist in occasions, in het eerste weekend van november de winterinspectiedagen. De koffie met cake staat klaar, evenals erwtensoep met roggebrood en poffertjes. Welk merk auto men ook rijdt, iedereen is vrijdag 1 november van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag 2 november van 10.00 tot 14.00 uur welkom. Een afspraak maken is niet nodig. De technisch specialisten van Bert Wieten controleren de auto op tal van punten.

In de showroom zijn verder standhouders waarbij het goed toeven is. Zuivelhoeve Stadshagen zorgt voor het smaakvolle gedeelte, bij Wijnproeverij Expierenca Pura kunnen de bezoekers kennismaken met overheerlijke wijnen, consulenten van Jemako schoonmaakartikelen geven demonstraties en voor liefhebbers van tweewielers is Maandags Rijwielhandel van de partij. Wie een rondje heeft gemaakt langs deze standhouders kan daarna zijn of haar geluk beproeven bij het sjoelen, waarmee ook een leuke prijs te winnen is. Dat geldt ook voor een speciale winactie. Het prijzenpakket heeft als hoofdprijs een lang weekend of midweek skiën of wandelen in Winterberg. De andere prijzen zijn een minuut gratis winkelen bij een Zwolse supermarkt, gratis onderhoud aan de auto ter waarde van 300 euro en een luxe gourmetstel voor vier personen.

Extra aandacht vraagt Autobedrijf Bert Wieten voor de ‘goede doelactie’ ten bate van Kika.

Autobedrijf Bert Wieten

Boeierweg 11

8042 PV Zwolle
(038) 421 21 28
www.bertwieten.nl
info@bertwieten.nl