Afbeelding

FNV Senioren bespreken Geldzaken

Algemeen

HOLTENBROEK - FNV Senioren IJssellanden heeft voor maandagmiddag 11 november een informatieve bijeenkomst over het thema ‘Geldzaken goed en veilig regelen’ georganiseerd.

“Regelmatig verhaalt de krant over de risico’s die met name ouderen lopen met het afhandelen van financiële zaken”, meldt de seniorenafdeling van de bond. “Dat kan zich voordoen bij het niet altijd even veilig geldzaken regelen, omdat de daarvoor noodzakelijke te verrichten handelingen onvoldoende duidelijk zijn. Risico’s ontstaan ook doordat ‘slimme jongens’ ‘handig’ gebruikmaken van het feit dat ouderen niet voortdurend alert zijn bij het omgaan met geldzaken. Zij weten dan daarvan misbruik te maken.”

De bijeenkomst begint om 14.00 uur, duurt tot ongeveer 16.00 uur, en wordt gehouden in wijkcentrum Holtenbroek aan de Bachlaan 20. Een deskundige van WijZ Welzijn is bereid gevonden uitgebreid over dit onderwerp te informeren. Zij probeert zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37