Afbeelding

Poetsprof biedt verjongingskuur voor elke auto

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wassen, poetsen, polijsten en eventueel een complete reconditionering met een extra lakbeschermlaag die sowieso drie jaar meegaat. Met een behandeling van Poetsprof wordt je auto zienderogen jonger. Of, als die jong gebruikt is, zelfs zo goed als nieuw. Drijvende kracht achter het bedrijf zijn vier jonge mannen die niettemin al zeer ervaren en bedreven zijn.

De eigenaren zijn Tom Rodink, Matthijs Nijkamp en Bernard Keppel. Ze maken dankbaar gebruik van de ruimte die het bekende bedrijf van Rodinks vader (CarProf Tyrepoint) biedt. Wie dus komt voor een set nieuwe banden, maar ook de auto een optische upgrade wil geven, kan daarvoor terecht op één adres.

Rodink-junior zit al een tijdje in de ‘cleaningbrach’. “We hebben veel autobedrijven als klant. Die laten bij ons hun auto verkoopklaar maken. Zowel occasions als nieuwe auto’s die onderweg hier naar toe per boot of trein zijn blootgesteld aan bijvoorbeeld metaalslijpsel of hars. Bij gebruikte auto’s zie je vaak dat de lak is beschadigd door verfspetters of teer.”

Particulier

Waar de zakelijke klant Poetsprof weet te vinden, weet nog lang niet elke particulier hoeveel mooier je auto wordt van een behandeling bij Rodink en zijn team. “Kleine lakbeschadigingen, krasjes en de spinnenwebachtige laag die je krijgt van langdurig wassen in de wasstraat kunnen wij prima wegwerken. Tevens kunnen we dus een extra beschermlaag bovenop de originele laklagen aanbrengen. Daar wordt drie jaar garantie op gegeven. In die drie jaar hoef je, behalve de gewone wasbeurten, niets aan je auto te doen. Je hoeft die dus niet in de was te zetten om de lak mooi te houden.”

Het meest geniet Rodink van zijn vak als een klant helemaal verbaasd is over het resultaat. Dat hij of zij zich afvraagt: ‘Is dit mijn auto?’. Poetsprof heeft daarbij voor elke portemonnee een oplossing. ”Hier komen echter liefhebbers met bijvoorbeeld een jonge Porsche 911 of een Land Rover van een paar jaar oud. Die mensen willen gewoon dat hun auto er na afloop super mooi uitziet. Maar er komen ook klanten met een oude Toyota Starlet. Die hebben minder te besteden. In die gevallen maak je de auto misschien niet meer als nieuw maar wel een heel stuk mooier. Ook van binnen zodat het weer lekker fris oogt.”

Poetsprof onderscheidt zich met een jong team dat niettemin al de nodige vlieguren heeft gemaakt en echt lol beleeft aan het werk. Met uitgebreide behandelingen (denk aan extra vuilverwijdering met klei en chemicaliën na het wassen) en door alleen topproducten te gebruiken gaat Poetsprof voor het optimale resultaat.

Je treft Poetsprof intern bij Tyrepoint Zwolle aan de Ceintuurbaan 34B in Zwolle. Poetsprof is te bereiken op het algemene nummer (038) 202 2030.

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 uur geleden