Afbeelding
Tijmen Horstman

Emmely Lefèvre van Ditis'Em te gast bij Ondernemerscafé Vechtdal

Algemeen

OMMEN - Vanuit restaurant Paviljoen aan de Vecht presenteert Gemma Lammers maandag vanaf 20.00 uur de tweede uitzending van het Ondernemerscafé Vechtdal. Het is een co-productie van Vechtdal FM en VechtdalLeeft TV. Het programma wordt live uitgezonden via de radio.

Aan de hand van een thema gaan ondernemers uit de regio met elkaar in gesprek. Rode draad is ditmaal ‘het is nét werk!'. Aan de stamtafel van het Ommer restaurant praat Gemma Lammers met ondernemers uit de regio. Maandagavond schuiven vier gasten aan: melkveehouder Pieter Koonstra uit Vinkenbuurt, manager bedrijfsvoering van Bezoekerscentrum Ommen Marjolijn Rhee, innovator en dwarsdenker Emmely Lefèvre van Ditis'Em uit Zwolle en tot slot Erik de Roo. Hij is directeur van Gebo Tours uit Nieuwleusen .

De Ommer stadsdichter Viviane Rose uit Ommen haakt in op het thema en kunstenaar Johan Geerts uit Dalfsen licht zijn werk met canvas, verf en penselen toe en speelt gitaar.

Het programma bijwonen? Dat kan. Binnenlopen kan vanaf 19.15 uur. Omdat het een live-radiouitzending betreft wordt het publiek verzocht om uiterlijk 19.45 uur aanwezig te zijn. De uitzending is van 20.00 tot 21.00 uur.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden