‘Het is nét werk!’ is de rode draad tijdens Ondernemerscafé Vechtdal

Algemeen

OMMEN – Vanuit restaurant Paviljoen aan de Vecht presenteert Gemma Lammers vandaag vanaf 20.00 uur de tweede uitzending van het Ondernemerscafé Vechtdal. Deze co-productie van Vechtdal FM en VechtdalLeeft TV wordt live uitgezonden via de radio.

Aan de hand van een thema gaan ondernemers uit de regio met elkaar in gesprek. Rode draad is ditmaal ‘het is nét werk!’. Aan de stamtafel van het Ommer restaurant praat Gemma Lammers met ondernemers uit de regio. Vanavond schuiven vier gasten aan: melkveehouder Pieter Koonstra uit Vinkenbuurt, manager bedrijfsvoering van Bezoekerscentrum Ommen Marjolijn Rhee, innovator en dwarsdenker Emmely Lefèvre van Ditis’Em uit Zwolle en tot slot Erik de Roo. Hij is directeur van Gebo Tours uit Nieuwleusen .
De Ommer stadsdichter Viviane Rose uit Ommen haakt al dichtend in op het thema en kunstenaar Johan Geerts uit Dalfsen licht zijn werk met canvas, verf en penselen toe en speelt gitaar.

Het programma bijwonen? Dat kan. Binnenlopen kan vanaf 19.15 uur. Omdat het een live-radiouitzending betreft wordt het publiek verzocht om uiterlijk 19.45 uur aanwezig te zijn. De uitzending is van 20.00 tot 21.00 uur. Ondernemerscafé Vechtdal wordt elke eerste maandag van de maand uitgezonden via streekomroep Vechtdal FM.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 18 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 18 uur geleden