Afbeelding

Meer zelfvertrouwen door vechtsporten bij Budo Stichting Boot

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In Zwolle is Budo Stichting Boot al vele jaren dé specialist in Budosporten. Het begrip ‘Budo’ staat voor Oosterse vechtsporten, zoals Judo, Karate, Jiu Jitsu en Taiji Quan en Gi Qong.

De belangrijkste kenmerken van deze ‘martial arts’ zijn dat de beoefenaar meer zelfvertrouwen, weerbaarheid, respect en discipline krijgt door het regelmatig trainen van deze vechtkunsten. Voor zowel kinderen als volwassenen heeft de Budo Stichting een ruim scala aan trainingsmogelijkheden vanaf 4 tot 84 jaar. Kinderen leren door bovengenoemde sporten meer voor zichzelf op te komen en stralen daardoor meer zelfvertrouwen uit. De beoefenaar wordt door de budosporten gevormd en geven hem of haar een dosis zelfvertrouwen voor de rest van het leven. Daarnaast zijn de trainingen volgens de stichting ook gewoon heel leuk.

Budo Stichting Boot behoort al vele jaren tot de nationale en internationale top. De karateka´s van Wim Mossel, oud-bondscoach van de KBN, behaalden vele Nederlandse titels, terwijl de judoka´s van Vincent Boot dit al jaren bij het judo doen. De stichting is aangesloten bij de erkende bonden van NOC-NSF en heeft erkende docenten die zorgen voor hoge kwaliteit in de trainingen.

Jeugdlessen judo worden al gegeven vanaf vier jaar, karate vanaf vijf jaar en jiu jitsu vanaf acht jaar. Uiteraard zijn deze budosporten ook voor volwassenen die van een uitdaging houden. De trainingen zijn pittig, maar worden goed opgebouwd, zodat ieder op zijn niveau kan meedoen. De lessen worden gehouden aan de Assendorperdijk 53 en ook in diverse wijken van Zwolle, zoals Stadshagen, Zwolle-Zuid en Westenholte.

Meld je aan via info@budo-stichtingboot.nl. Bel voor meer info (038) 421 32 44 of 06-233 96 543 of kijk op www.budostichtingboot.nl.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 19 uur geleden
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Linea rekta steekt zich in de schulden voor theatervoorstelling Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 23 uur geleden