Afbeelding
Rick Witteveen

Werklab Beeldverhalen maken in de Binnenstad Zwolle

· leestijd 1 minuut Cultuur

Heb je passie voor beeldverhalen in fotografie, beeld en geluid? Wil je meedoen aan de wedstrijd en expositie De Stad Verbeeldt in mei/juni 2020? Dan ben je welkom in de Binnenstad.

Er worden vier werklabs & ateliers georganiseerd in de Binnenstad: 23 november 2019 - 11 januari 2020 - 25 januari 2020 - 29 februari 20202 van 10.15 - 13.00 uur in Stadkamer Centrum. Iedereen die de Binnenstad een warm hart toedraagt en mee wil doen om beeldverhalen in fotografie, beeld en geluid te gaan maken, is van harte welkom.

Het gaat om verhalen van nu en in de toekomst: hoe mensen wonen, werken, de stad bezoeken, sporten, theater en muziek maken.

Daarnaast gaan wij met leerlingen van diverse onderwijsinstellingen beeldverhalen fotograferen en/of filmen het komende jaar voor de expositie De Stad Verbeeldt in mei/juni 2020. Wij gaan op zoek naar bijzondere , gewone en verborgen verhalen van bewoners en bezoekers van de Binnenstad, die hier werken, wonen, sporten, muziek maken, activiteiten organiseren of naar school gaan.

De kosten zijn € 15,00 voor volwassenen en € 7,50 voor studenten. Mensen met een uitkering kunnen gratis meedoen en de kosten declareren via het sociaal wijkteam bij het wijkmanagement Binnenstad/Centrum.

Er wordt professionele begeleiding gegeven door Gertjan Aalders, docent Journalistiek Windesheim, en Bert Janssen, fotograaf en docent Foto Vakschool Apeldoorn en Amsterdam. Voor het ondersteunen van filmisch beeldmateriaal werken wij samen met iGlowMedia en de amateur Videoclub Zwolle.

Aanmeldingen: https://destadverbeeldt.nl/binnenstad. Voor meer informatie over De Stad Verbeeldt: https://destadverbeeldt.nl of info@destadverbeeldt.nl.

Programmamanager is Fieke van 't Riet, te bereiken op 06 22218109.

ZEGT HET VOORT EN DOE MEE! WELKOM

#storytelling #verbeelding #destadverbeeldt #binnenstad #fotografie #beeldverhalen #film #audiovisueel beeld #verhalen #beeldcultuur #expositie #reizende tentoonstelling

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13