Afbeelding
RGBStock

Zwolse bridgeverenigingen bundelen krachten

Algemeen

ZWOLLE - Zeven bij de bridgebond aangesloten Zwolse verenigingen slaan de handen ineen om voor bridgers en kandidaat bridgers opleidingen te verzorgen.

Het is volgens de verenigingen een unicum in de Zwolse bridge historie, immers tot nu toe ging elke club haar eigen gang op dit terrein. “Niet alleen een verouderend ledenbestand ligt aan deze stap ten grondslag, maar ook het financiële aspect speelt een rol omdat inhuur van gediplomeerde docenten en een uitstekend opleidingstraject een forse aanslag betekenen op het toch al marginale budget van elke vereniging. Samenwerken is daarom geboden.”

Opleidingen

Onder de noemer Bridge Academie Zwolle, een vereniging die speciaal voor startende bridgers is opgericht, worden vanaf februari 2020 opleidingen verzorgd voor beginnende bridgers. Deze opleidingen worden gehouden in gebouw Parkzicht aan de Jacob van Neckstraat 136 in de wijk Wipstrik op donderdagmorgen en op dinsdagavond. Ook belangstellenden die eerder zijn afgehaakt bij het volgen van een bridgecursus, zijn van harte welkom. Bridge Academie Zwolle zet ervaren en goed opgeleide docenten in om -met behulp van een recent door de bridgebond opgezet leertraject- starters een brede en deskundige basis te bieden.

Neem voor meer informatie over onder meer aanvangstijden en inschrijfgelden contact op via

e-mail bridge.academie.zwolle@gmail.com.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37