Afbeelding

jochem, voor ogen heeft aandacht voor ‘Veilig Kijken’ in het verkeer

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het aantal ongelukken in het verkeer neemt de laatst tijd weer toe. Regelmatig speelt de laagstaande zon daarin een negatieve rol.

Het helpt als de autoruit goed schoon is en de weggebruiker de snelheid aanpast aan de omstandigheden. Maar daarnaast helpt het ook om scherp te zien en bescherming tegen de zon te hebben. Reden voor jochem, voor ogen aan de Vispoortenplas om hieraan extra aandacht te besteden. Traditioneel is een zonnebril (op sterkte) prettig in de auto, Toch is het voor menigeen bij wisselvallig weer te donker. Het gevolg is het veelvuldig wisselen van de zonnebril met de gewone bril.

Een ‘gewone’ mee kleurende bril werkt alleen goed in de buitenlucht en niet achter glas zoals in de auto. Gelukkig heeft Essilor een glas ontwikkeld dat ook opkleurt achter glas. Dit is dan ook een ideale oplossing als tweede bril. Het is een glas dat zich aanpast aan de lichtomstandigheden. Tevens is dit glas ook uit te voeren met een speciale coating waardoor men s’ avonds in het verkeer minder last heeft van het licht van de tegenliggers.
Kortom, een prachtige innovatie die bijdraagt aan het kijkcomfort en de veiligheid. Bij jochem, voor ogen geven ze graag uitleg over de mogelijkheden. Om het helemaal aantrekkelijk te maken, is er tot en met 30 november een heel scherpe aanbieding met deze ‘lichtgevoelige glazen’. Wie meer wil weten, neemt eenvoudig contact op met jochem, voor ogen.


jochem, voor ogen
Vispoortenplas 1

8011 TH Zwolle
(038) 421 58 17
www.voorogen.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30