Afbeelding

Salarisadministratie 2020: een vak apart

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Al aan het nadenken om uw salarisadministratie met ingang van 2020 anders in te richten? Wij helpen u graag bij deze keuze.

Binnen Brouwers hebben wij programma’s die geschikt zijn voor iedere (MKB-)ondernemer die van gemak houdt. Consultancy, salarisverwerking en HRM, niets is Brouwers te gek. Wij streven naar ontzorging binnen alle facetten van salarisverwerking en HRM.

Kwaliteit en continuïteit staan bij ons centraal. Onze adviseurs benutten hun deskundigheid en praktische ervaring om allerlei vraagstukken voor u op te lossen. Denk hierbij aan het gedegen implementeren van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), waarin wij een van de voorlopers op de markt zijn. Onjuiste implementatie van deze wetgeving kan voor iedere werkgever vergaande financiële gevolgen hebben. Een juiste implementatie biedt juist financiële kansen.

Zo gaat u vanaf 2020 WW-premies afdragen op grond van uw arbeidsovereenkomsten en niet op basis van uw sectorindeling. Indien u werknemers niet voor onbepaalde tijd in dienst heeft met een vast aantal uren, kunt u geconfronteerd worden met een explosief stijgende post personeelskosten. Vaak is dit onnodig en het gevolg van onvoldoende voorbereiding op wet- en regelgeving. Bij een werknemer met een brutoloon van € 2.500, - loopt het verschil al op tot € 1.620, - per kalenderjaar. Wist u trouwens dat de overheid u alleen een lagere premie laat toepassen als u uw arbeidsovereenkomst daadwerkelijk op papier
aanwezig heeft? Een forse ingreep in uw administratieplicht.

Onze (online-)salarisapplicatie en adviseurs zijn geheel WAB-proof. Benieuwd, laat het mij weten via langevelde@brouwers.nl zodat wij u een vrijblijvende demo kunnen geven.

Vestigingen in Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Genemuiden & Deventer
038 851 52 00, info@brouwers.nl, www.brouwers.nl

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 20 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 20 uur geleden