Afbeelding
Erik Franssen

Stadslanderijen houden najaarsmiddag op de boerderij

Algemeen

ZWOLLE – De Zwolse Stadslanderijen houden op zondag 8 december een najaarsmiddag op de Dijklandhoeve aan de Luttekeweg 1. Van 13.00 tot 16.00 uur is de strobalenspeelplaats open, staat het vuurtje aan en laat de kersverse boerderijwinkel haar assortiment proeven.

Bezoekers kunnen meesmullen van huisgemaakte hamburgers en ander lekkers, aanschuiven bij het vuurtje of de schaapjes een knuffel geven. De boeren van de Zwolse Stadslanderijen nemen extra groenten, vlees, kaas en zuivel mee voor de verkoop. De middag is vrij toegankelijk.

Lokaal

Wie wil weten welke producten bij de lokale Zwolse boer te koop zijn, kijkt op de website van de Zwolse Stadslanderijen. De boeren achter de Zwolse Stadslanderijen zijn: zorgboerderij en landwinkel De Huppe, biologische schapenmelkerij De Vreugdehoeve, melkveehouderij Het Rode Huis, Tuin Salland, De Kas van Kaat, Overesch Ecologische Landbouw, Bloementuin Zwolle en Fruit van Nien.

“Door lokaal te eten, zorg je niet alleen voor je eigen gezondheid en minder transportkilometers maar ook voor meer natuur om je stad én een eerlijke prijs voor ons boeren”, aldus de deelnemers. Zie voor meer informatie www.stadslanderijen.nl.

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 22 apr, 12:17
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 apr, 11:18
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 apr, 10:18