Afbeelding

WijZ organiseert winterconcert met vier verschillende koren

Algemeen

BERKUM – Ouderenorganisatie WijZ heeft voor zondag 15 december om 15.00 uur een bijzonder winterconcert in De Hoofdhof in Berkum georganiseerd.

Het concert is een unieke samenwerking tussen vier WijZ seniorenkoren en het Zwols Saxofoonorkest ‘For Saxes Only’. Zij brengen die middag een zeer gevarieerd programma onder de titel ‘WijZ Verwondert Winterconcert’. Met de saxofoons van het Zwols Saxofoonorkest FSO en met medewerking van alt-mezzo soliste Ellen Schwantje, brengen ‘Hét Zwols Senioren Koor’, Mannenkoor ‘Mankracht’, ‘Vrouwen Overdag Koor Zwolle Zuid’ en ouderenkoor ‘Jong van Harte’ een keur aan composities en mooie liederen die passen bij de tijd van het jaar. De presentatie ligt in handen van Marlous Holster.

Kaarten

Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij de WijZ locaties De Pol aan de Gelijkheid 1, De Terp aan de Radewijnstraat 1 en Cultuurhuis Stadshagen aan de Werkerlaan 1. Ook is er de mogelijkheid om online kaarten te bestellen via www.wijzverwondert.nl.
De Hoofdhof is gevestigd aan Kerkweg 26 in Berkum. De zaal gaat open om 14.30 uur.

Samen
WijZ heeft dit concert georganiseerd in het kader van de ‘Pilot Samen Ouderen’. WijZ Welzijn is de kartrekker van Samen Ouderen. De organisatie streeft ernaar om ouderen in Zwolle mooie dagen te bezorgen om naar uit te kijken.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 9 uur geleden