Afbeelding

Club Cele vertoont film de Plastic Paradox

Algemeen

BINNENSTAD – Club Cele vertoont op dinsdag 17 december om 20.30 uur in de foyer van schouwburg Odeon aan de Blijmarkt 25 de film de Plastic Paradox.

De filmt toont de missie tegen plasticvervuiling van activist Merijn Tinga, ook bekend als de Plastic Soup Surfer. Tinga is een oude bekende van Club Cele, want in maart 2018 werd er zijn film From Source to Sea vertoond. Wat heeft er sindsdien in het leven van Merijn plaatsgevonden en hoe gaat het met zijn missie? Na afloop van de nieuwe film gaan bezoekers met hem in gesprek. Wie duurzaamheid belangrijk vindt, nadenkt over zijn of haar plastic gebruik of gewoon benieuwd is naar het bijzondere verhaal van de Plastic Soup Surfer is welkom.

Stadsgesprek

Club Cele is een ontmoetingsplek voor verrassende verbindingen. Elke dinsdag is er een programmering: van stadsgesprek tot theatercollege en van Café 02 tot VPRO Tegenlicht Meet Up. Hier kunnen inwoners van de brede regio Zwolle wekelijks terecht om informatie en inspiratie te halen én te brengen. Zij ontmoeten elkaar op basis van thema's, onderwerpen en interessegebieden en enthousiasmeren elkaar om samen te aan de slag te gaan. Club Cele wil de stad in beweging zetten en het vertrekpunt van idee naar realisatie zijn.

Bekijk de volledige programmering van Club Cele op www.clubcele.nl.