Afbeelding
Dirk van Boven

Kerst met Marco Bakker, Groot Mannenkoor Zwolle en het Tilburgs Mannenkoor

dinsdag 10 december 2019 0:00

Het Groot Mannenkoor Zwolle (GMZ) sluit samen met het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor (KTM) Sint Caecilia het jaar af met een kerstconcert voor jong en oud. Dirigent Hennie Ramaekers is ere dirigent van het KTM St Caecillia en heeft 17 jaar lang het koor mogen dirigeren. De beide koren zullen ook samen optreden. Dat klinkt: ruim 130 mannen die samen hun zangkunsten ten gehore brengen.

Speciale gast is de wereldberoemde bariton Marco Bakker. Hij zal met de beide koren maar ook solo zingen. Al vanaf 1970 traden ze samen op. Begin dit jaar gaf het GMZ een zangclinic voor aspirant zangers. Onder deskundige leiding van Marco bleek dit een groot succes. Een groot aantal nieuwe zangers is het koor komen versterken.

Voorafgaand aan het concert is er een samenzang. Stuk voor stuk ingrediënten om er een prachtig/indrukwekkend kerstconcert van te maken.

Het GMZ biedt u met dit muzikale kerstprogramma een zeer gevarieerd en afwisselend Kerstconcert in de sfeervolle Dominicanenkerk, Assendorperstraat 29 te Zwolle. Kerk open 19.15 uur, orgelspel 19.30 uur, samenzang 19.45 uur en aanvang concert 20.00 uur. Entree 15 euro. Kaartverkoop via de koorleden, info@grootmannenkoorzwolle.nl of ’s avonds aan de kassa (zolang de voorraad strekt).

Aan het kerstconcert werken mee:

* Solist bariton Marco Bakker

* Gastkoor het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia, o.l.v. Michel Valk en piano-begeleiding Marjan Frey

* Groot Mannenkoor Zwolle, o.l.v. Hennie Ramaekers en piano en orgel begeleiding Jeroen Hulshof

Voor meer informatie: Groot Mannenkoor Zwolle

Website: www.grootmannenkoorzwolle.nl

U vindt ons ook op Facebook : https://www.facebook.com/grootmannenkoorzwolle.nl