Werkgroep Lokale politiek van de FNV Zwolle zoekt nieuwe leden in 2020

· leestijd 1 minuut Algemeen

Persbericht FNV Lokaal IJsselanden in Zwolle

11 december 2019, Zwolle

“ Werkgroep Lokale Politiek van de FNV Zwolle zoekt nieuwe leden in 2020

De Werkgroep Lokale Politiek van FNV IJssellanden in Zwolle is met ingang van 2020 op zoek naar nieuwe leden. De werkgroep bestaat op dit moment uit 7 mensen, maar we kunnen nog goed enkele enthousiaste vrijwilligers gebruiken.

We zijn op zoek naar mensen, die het met de FNV ook belangrijk vinden om de lokale politiek op een positief-kritische manier te volgen.

Voor ons zijn daarbij onder meer belangrijke onderwerpen: de ontwikkelingen van de werkgelegenheid in de regio Zwolle, het armoedebeleid van de gemeente Zwolle, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en alle andere veranderingen in het sociale domein, die voor veel mensen onzekerheid met zich mee brengen.

Uit eigen ervaring weten wij, dat de wetten en regels steeds ingewikkelder worden en het erg moeilijk is om deze te begrijpen. Ook denken wij, dat de behandeling van uit-keringsgerechtigden door de gemeente nog een stuk beter en persoonlijker kan.

Onze werkgroep komt 6 à 8 keer per jaar bij elkaar en wij hebben 2 keer per jaar een plezierig overleg met leden van de gemeenteraad van Zwolle. Pas geleden hebben we ook een zinvol overleg gevoerd met de wethouders De Heer (VVD) en Sloots (GroenLinks).

Vindt u het ook nodig, dat uw stem via de FNV door de gemeentelijke politiek gehoord wordt, dan bent u van harte welkom bij onze werkgroep.

U kunt met ons contact opnemen via vbh.zwolle@vereniging.fnv.nl, op bezoek komen in ons Vakbondshuis, Koggelaan 3A, 8917JH Zwolle of bellen naar 088- 3680153.

Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 4 uur geleden
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 4 uur geleden
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 5 uur geleden