Afbeelding
Erik-Jan Berends

Satink Keukens vlamt met Eindejaarsactie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie in de actieperiode van Tweede Kerstdag tot en met 4 januari een keuken koopt bij Satink Keukens, krijgt een Bora Pure inductiekookplaat inclusief kookveldafzuiging voor de prijs van een gaskookplaat.

“Bij de Bora Pure zijn het kookveld en de afzuiging volledig vlak ingebouwd”, vertelt bedrijfsleider Dinand Plekkenpol. “De bediening geeft met één touch toegang tot alle belangrijke functies en het vervangen van het actieve koolfilter van de afzuiging is in een handomdraai gebeurd.” Het is sowieso weer een goede tijd om bij de keukenspecialist binnen te lopen. De showroom is geheel vernieuwd en herbergt nu ook de nieuwe merken ECOOK Plus, ECOOK Xclusiv, ECOOK Pro en Next125. Satink Keukens is zich uitsluitend op keukens gaan richten en heeft zich daarom ook een nieuwe huisstijl aangemeten. Die is weer helemaal eigentijds.

Voor wie zich dit jaar nog wil oriënteren op een nieuwe keuken, biedt Satink Keukens uitgebreid de gelegenheid. De zaak is ook Tweede Kerstdag geopend en maakt het dan extra gezellig met gratis drankjes en hapjes van haar Italiaanse huiskok Felice. Wie de kerstdagen liever bij de familie is en aan het einde van het jaar zijn slag wil slaan, is ook welkom op de extra Koopzondag op 29 december van 10.00 tot 17.00 uur.

Satink Keukens gaat natuurlijk ook erg met de tijd mee en biedt haar klanten de mogelijkheid vóór het bezoek aan de showroom inspiratie op te doen. Dat kan door het downloaden van de nieuwe inspiratieboeken vanaf de website www.satink-zwolle.nl.

Satink Keukens

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle

(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl