Afbeelding

‘Wij bieden eerlijke, transparante uitvaartkosten’

Partnerbijdrages

Overmand door verdriet, onwetendheid of ‘tijdgebrek’ kiezen mensen bij een uitvaart al snel voor standaard. “Het is wat we kennen van anderen; het is zoals wij denken dat het hoort. Jammer, want er kan zoveel meer”, weet Wilma Bouwmeester van Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding.


“Een gemiddelde uitvaart, zonder grafkosten, kost tussen de 4.000 en 8.000 euro. Een persoonlijke, warme, passende begeleiding en uitvaart kan voor ieder budget worden verzorgd”, vervolgt Wilma. “Door samen naar uw wensen te kijken, krijgt u een beeld van de mogelijkheden.”

Laat je niet kisten!
Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding Wilma Bouwmeester helpt een uitvaart te verzorgen zoals ieder dat wil. Voor een van tevoren afgesproken bedrag. “Dit bedrag is voor mijn deskundigheid en persoonlijke begeleiding, (24/7) tijdens de afscheidsdagen, een nagesprek en inclusief overhead, zoals bijvoorbeeld reiskosten”, legt Wilma uit. “Alle ingekochte producten of diensten reken ik één op één door zodat ik niet hoef (maar vooral ook niet wíl!) verdienen aan alle andere zaken rondom het afscheid. Dus kost een kist niet meer dan wat de leverancier daarvoor vraagt, kost het vervoer in een rouwauto en kost het geleverde drukwerk u exact wat de leverancier factureert. Dat is open. Eerlijk. Transparant.” Meer informatie is te vinden op www.eerlijkeuitvaarten.nl.

Nieuwsgierig geworden? Wilma: “In een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek zal duidelijk worden wat uw wensen zijn en krijgt u van mij een transparant kostenoverzicht.”

Stap voor Stap Uitvaartbegeleiding Wilma Bouwmeester
Buitenkant 32

8011 VJ Zwolle
06-182 837 61
Info@stapvoorstapuitvaartbegeleiding.nl
www.stapvoorstapuitvaartbegeleiding.nl
www.eerlijkeuitvaarten.nl