Afbeelding

Interieurspecialist Van den Berg biedt veel korting tijdens showdagen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De feestdagen komen eraan en dus is het tijd voor de showdagen bij Van den Berg Interieur. Vanaf donderdag 19 december staat de showroom aan de Baan 10 in IJsselmuiden ruim twee weken lang in het teken van aantrekkelijke acties.

Elke bezoeker ontvangt een leuke attentie en kinderen kunnen zich vermaken in de gezellige kinderspeelhoek. De acties zijn op bepaalde Luxaflex-artikelen, vloerkleden en de complete BergCollectie als ook op pvc-vloeren, tapijt en laminaat tot (vouw)gordijnen, houten jaloezieën en ‘inbetween’ gordijnencollecties. Zo ontstaat plek voor de nieuwe collectie. Belangrijk, want door steeds aan te sluiten bij de belangrijkste woontrends is het familiebedrijf al 49 jaar dé interieurspecialist van Kampen en IJsselmuiden.

Door de continue ontwikkeling binnen de pvc-vloeren wordt er ook continu gewisseld binnen de collectie. “Zo introduceren we nu de wat rustiger ogende vloeren in hout en betonlook. Verder zijn we zijn door Luxaflex uitgeroepen tot Inspiration dealer Nederland”, vertelt Van den Berg. “Ik zie dit als een waardering voor onze kennis als het gaat om consumentenadvies en montage op maat. Daarnaast tonen we voortaan als eerste de nieuwste Luxaflex-producten, zoals de nieuwste aanvullende collectie Duette® shades. Daarop geven we tijdens de showdagen 15 procent korting. Grote voorbeelden met bedieningsmogelijkheden zijn in onze showroom te bekijken. Ook de houten jaloezieën collectie van Copa is geheel vernieuwd en zeer aantrekkelijk geprijsd.”

De showroom is op slechts 200 meter afstand van NS station Kampen. Ook per auto is Van den Berg Interieur uitstekend bereikbaar. Het bedrijf heeft een eigen, gratis parkeergelegenheid. Zie voor meer informatie de advertentie in deze krant.

Van den Berg Interieur

Baan 10

8271 BE IJsselmuiden.

www.vandenberginterieur.nl

info@vandenberginterieur.nl