John Beijen bij ZAC
John Beijen bij ZAC

ZAC en Beijen gaan vierde seizoen in

Sport

ZWOLLE - John Beijen blijft ook na dit seizoen trainer van ZAC. De Zwolse tweedeklasser en de trainer zijn tevreden over de samenwerking, die nu in het derde seizoen zit.

Beijen had wat tijd nodig om het elftal op te schonen en zijn stempel te drukken, maar had in zijn eerste seizoen al een duidelijk stijgende lijn te pakken die bijna uitmondde in promotie via de nacompetitie. In zijn tweede seizoen werd ZAC kampioen en in de tweede klasse doen 'de wapendragers' tot dusverre aardig mee, al valt de klassering halverwege wat tegen, vooral door zes gelijke spelen.

ZAC wil met eigen jeugd een stabiele tweedeklasser worden en de oud-trainer van Zwolsche Boys, WVF en FC Meppel staat erom bekend jeugdspelers in te passen. Ook dit seizoen heeft Beijen twee jeugdspelers laten debuteren in het eerste elftal.

"Gezien de relatief jonge selectie en de vele talenten in JO19-1 ziet ZAC volop kansen om de doelstellingen te gaan realiseren. Beijen past goed bij de clubcultuur en onderschrijft de ambitie", laat de club weten in een persbericht.

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 8 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 21 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen gisteren
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen gisteren