Afbeelding

MFE rukt uit voor witgoedjubileum De Hagenpoort

· leestijd 1 minuut Algemeen

Zoals het water stroomt in een draaiende (vaat)wasmachine, zo ging het weer buiten tekeer op de dag dat het 35-jarig jubileum van De Hagenpoort werd gevierd. Binnen was het in de witgoedzaak een stuk behaaglijker. De Mobiele Felicitatie Eenheid rukte uit om het feestje mee te vieren. Familie, vrienden en (verraste) klanten werden goed verzorgd volgens het succes van de service die De Hagenpoort biedt.

Apparatuur

De basis van de witgoedspeciaalzaak aan het begin van de Oudestraat benedenstrooms is in al die jaren hetzelfde gebleven. Elektrische apparatuur voor washok en keuken van klein tot groot. Van was- en droogautomaten, vaatwasmachines en -drogers tot keuken(inbouw)apparatuur.

Louis Brugge (67) en Rob Bottenberg (51) zwaaien de scepter. Rob volgde zo’n twaalf jaar geleden zijn vader Theo op die toen uit de zaak stapte samen met zijn vrouw Coby. Zij en Clara Brugge hebben hun echtgenoten altijd goed bijgestaan.

Al is de basis hetzelfde gebleven, de apparatuur is flink uitgebreid en veranderd. ”Tegenwoordig is er veel meer accu- en inbouwapparatuur,” vertelt Rob Bottenberg, ”en het koken op gas wordt ingeruild voor inductiekoken.” De laatste trend zijn de NoFrostvriezers die niet meer ontdooid hoeven te worden. Samen met zijn vennoot Louis schetste Rob de ontwikkelingen onder het genot van een hapje en een drankje.

Service

De constante, sterke factor van De Hagenpoort schuilt ‘m in de eigen servicedienst. De witgoedspeciaalzaak kent vijf voltijdskrachten en drie op deeltijdbasis. Deze kennen ook een constante factor gezien de monteur die al 32 jaar werkzaam is bij de zaak.

Rob Bottenberg heeft zelf na de MTS eerst tien jaar gewerkt bij AEG als servicemonteur. Als jochie zat ’ie vaak op de trap te kijken naar wat er allemaal in de winkel gebeurde. Het klantencontact sprak en spreekt hem aan. De zaak zelf, gestart op Oudestraat 233, is in de loop der jaren zowel naar achteren als naar opzij uitgebreid en staat tegenwoordig in de boeken op Oudestraat 231.

Het voltallige personeel ging op de foto achter de cocktailbar van de MFE, gevolgd door beide eigenaren samen met wethouder Meijering (Economie). Als aanvoerder van de MFE feliciteerde Meijering alle betrokkenen van harte. Het 35-jarig jubileum van De Hagenpoort is een schone zaak!

Ondernemers die ook iets te vieren hebben, kunnen zich opgeven voor een bezoek van de Mobiele Felicitatie Eenheid via de website https://BedrijveninKampen.nl/MFE. Laat ons samen toosten!

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37