Afbeelding
Storytrail.nl

Zondag 1 maart in Zwolle: Een stadswandeling vol helden, schurken en sterke verhalen

Cultuur

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondagmiddag 1 maart de eerste StoryTrail stadswandeling van het nieuwe seizoen in Zwolle. Verhalenverteller Godefridus gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Godefridus de helden en schurken uit het stadsverleden op tot leven. De voorname kooplieden die de stad rijk maakten, woeste roofridders, schutspatroon Sint Michael én natuurlijk de legendarische Blauwvingers: tijdens deze StoryTrail kun je hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel meer zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 1 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).