Afbeelding

Prachtige eengezinswoningen randje Binnenstad in de verhuur

Algemeen

Openbaar Belang voegt 23 woningen toe op unieke locatie in Zwolle Wilt u wonen in een ruime eengezinswoning (sociale huur) aan de rand van de Binnenstad? Hou dan de komende week de Woningzoeker in de gaten.

Bijzonder aan dit project is de ligging van de sociale huurwoningen: de mooie eengezinswoningen met tuin en parkeerplaats staan op een uniek stukje Zwolle, op het voormalige ziekenhuisterrein direct naast het centrum aan de nieuwe straten Thoden van Velzenstraat en het Goltspad. Het gaat om 23 sociale huurwoningen in 3 woonblokken. De eengezinswoningen worden gerealiseerd door KlokGroep/Novaform.

De woningen zijn van deze tijd en van alle gemakken voorzien. Ook zijn ze duurzaam en energiezuinig. Dat betekent lage stookkosten en een aangenaam woonklimaat.
Als nieuwe huurder heeft u tijd om een badkamer en keuken uit te zoeken. De woningen worden na de zomer 2020 opgeleverd. Hier is de verhuurbrochure te lezen.

Wilt u ook wonen in het hart van de stad? Bekijk op De Woningzoeker de verhuurbrochure en reageer op één van onze eengezinswoningen!