"Wereldouders"een lezing bij de Vrouwen van Nu

Cultuur

De lezing wordt gegeven door Nellie Markus

Zij zal dit doen via een monoloog over Alejandra en Jose, daarna zal zij een lezing geven over de schilderes Frida Kahlo.

In 2005 kwam Nelly Markus in contact met de organisatie "Wereldouders" en werd zijzelf een wereldouder. Deze organisatie heeft als doel het leven van kinderen in arme landen structureel te verbeteren. Het werk van deze wereldouders kenmerkt zich door intensieve liefdevolle begeleiding van kinderen, goede (medische) zorg en scholing zowel in eigen tehuizen als in de omringende gemeenschap. De kinderen krijgen dus onderdak, eten, een goede scholing en liefde. Dit is de basis die zorgt dat ze zorgvuldig en bewust leren te werk te gaan en later zal dit van grote invloed zijn op hun eigen kinderen en de nmaatschappij waarin ze leven.

De organisatie van Nellie Markus wil daar iets aan toevoegen, nl. dat deze jongeren mee kunnen doen aan creatieve projecten en sport en dat ze soms weg kunnen dromen met een goed boek.

Wanneer: Dinsdag 7 januari 2020, Waar:Wijcentrum SIO Thorbeckelaan @ 8014AZ Zwolle, Tijd: 19.45 uur ( zaal open vanaf 19.15uur)Toegang: gratis , (€4.- voor koffie/thee + drankje op het nieuwe jaar)

Vrouwen die belangstelling hebben voor Vrouwen van Nu zijn van harte welkom.

Note voor de redactie:S.v.p. de zin :Vrouwen die belangstelling hebben voor de Vrouwen van Nu zijn van harte welkom , onder het bericht zetten

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport gisteren
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen gisteren
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 18 apr, 11:11