Afbeelding

(foto-update met foto's van de IJssel Cup) Be Quick '28 wint Jo van Marle-toernooi in WRZV-hallen

Sport

ZWOLLE – Be Quick ’28 heeft bij de terugkeer in de WRZV-hallen het Jo van Marle-toernooi gewonnen, het zaalvoetbaltussendoortje dat jaarlijks tussen Kerst en Oudjaarsdag plaats vindt.

De afgelopen drie jaren konden de Zwolse veldvoetbalteams kiezen tussen het Jo van Marle-toernooi in het Landstede Sportcentrum en de IJssel Cup in de WRZV-hallen. Dit jaar is de strijdbijl begraven tussen de federatie van voorzitters en Freddy Eikelboom, voorzitter van de WRZV-zaalvoetbal, en speelden alle Zwolse clubs weer in de WRZV-hallen.

Be Quick ’28 had het lastig in de groepsfase en drong nog maar net door tot de kwartfinales, waarin het afrekende met CSV ’28. In de halve finales was het te sterk voor WVF en de finale tegen Dieze West eindigde in 1-1. Het enorm jeugdige Be Quick ’28 nam de strafschoppen beter en streek daarmee de hoofdprijs van 500 euro op. Dieze West, met ieder jaar veel sterke zaalvoetballers, won de IJssel Cup in 2016 en 2018.

Op VSW, Ulu Spor, Wijthmen, EDON en Storica na waren alle Zwolse amateurclubs van de partij in de WRZV-hallen, waar vrijdag overdag een jeugdzaalvoetbaltoernooi plaatsvond. Dit toernooi werd voor de zevende keer gehouden. Op vrijdag speelden de teams in leeftijdscategorieën 8 -9 jaar en 16-18 jaar tegen elkaar. Op maandag 30 december geldt dit voor de leeftijdscategorieën 10-12 jaar en 13-15 jaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13