Nieuwe ontwikkelingen rits in zwolle

Algemeen

Nieuwe ontwikkelingen Rits in Zwolle

Na ruim 7 jaar hebben Mieke Hoek en Evelien Sybesma met Rits in besloten een andere weg in te slaan. Hoe die weg er precies uit gaat zien hoor je later. Maar op ahoofdlijnen zijn dit de belangrijkste wijzigingen.

Mieke Hoek is enorm blij de winkel te kunnen voortzetten door een samenwerking met Handwerk.nl. Hiermee worden de krachten van een sterke online winkel en een fysieke winkel gecombineerd. De huidige collectie wordt weer volop aangevuld en uitgebreid met o.a. mooie pakketten. Ook blijven de vertrouwde kwaliteits merken zoals Durable, Lang Yarns, DMC, Knitpro, Prym en Clover volop verkrijgbaar.

De winkel blijft een plek voor maken en ontmoeten.

De focus binnen het assortiment zal nadrukkelijker komen te liggen op haken, breien en borduren. Daarnaast blijven kleinvak en fournituren in het assortiment.

Evelien heeft gekozen voor een leuke, nieuwe uitdagende baan bij Handwerk.nl. Hierdoor zijn de vaste gezichten zoals Marjan Blaauw, Nienke Landman en Liset Eikelboom weer vaker in de winkel te zien.

Vanaf eind januari wordt de nieuwe winkel feestelijk gevierd! En om ruimte te maken voor al het nieuws, zijn er vanaf vandaag hele scherpe aanbiedingen met kortingen tot wel 40%. En wees er snel bij, want op = op!

Via www.ritsin.nl, de nieuwsbrief en social media kun je onze ontwikkelen blijven volgen. Zo blijf je op de hoogte van onze assortimentsuitbreiding, nieuwe workshops en andere evenementen.