Afbeelding

Presentatie over natuur om ons heen

Algemeen

Op maandag 13 januari houdt Aquarium Vereniging Natuurvrienden-Zwolle weer haar maandelijkse ledenbijeenkomst. Voor deze eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar hebben wij Bert van Geel uitgenodigd. Hij houdt voor ons een presentatie met de titel: Wonderlijke natuur rondom huis”. Bert is liefhebber en kenner van de natuur. Hierover kan hij boeiend vertellen.
De fascinerende wereld van flora en fauna heeft een prominente rol in het leven van Bert. Hier voelt hij zich thuis. Zijn brede kennis en nimmer aflatend enthousiasme helpt anderen doen kijken, onderzoeken en beleven. Zijn uitleg gaat altijd een stapje verder.
Buiten zijn werkzaamheden kweekt Bert tropische kevers, vlinders en meer. Is houder van aquaria en terraria. Verzorger van hond, kat en konijn en bovenal een tuinier.
Dit is een avond voor iedereen die geïnteresseerd is in de natuur.
U bent van harte welkom in zaal Hilde van woonzorgcentrum "De Havezate", Gombertstraat 350, 8031MK te Zwolle. We starten om 19.45 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur.
Voor leden en belangstellenden is de toegang zoals altijd gratis.
Voor meer informatie over onze vereniging en deze presentatie kijkt u op onze website: https://natuurvrienden-zwolle.nl/