Afbeelding

Humanitas afdeling Zwolle zoekt nieuwe bestuursleden

Algemeen

ZWOLLE – Humanitas afdeling Zwolle zoekt nieuwe bestuursleden, waaronder een penningmeester, een bestuurslid communicatie en een secretaris. Ze hebben bij voorkeur een netwerk in het sociale domein in Staphorst of Kampen.

Humanitas is er voor mensen die het even in hun eentje niet redden en hun situatie willen veranderen met behulp van een vrijwilliger. De getrainde vrijwilligers van Humanitas helpen de deelnemers kosteloos bij eenzaamheid, verlies, thuisadministratie, opvoeden en opgroeien. Humanitas Zwolle is actief in de gemeenten Zwolle, Kampen, Staphorst en Dalfsen.

De organisatie zoekt kandidaten met gevoel voor maatschappelijke ontwikkelingen en bestuurlijke vaardigheden én voldoende beschikbaarheid: circa één tot twee dagdelen per week, soms ook overdag. Naast de voldoening die ‘een steentje bijdragen’ geeft, biedt Humanitas boeiende contacten en een gemotiveerd team van vrijwilligers, coördinatoren en collega bestuursleden. Het betreft onbetaalde functies binnen een vrijwilligersorganisatie waarin sociale betrokkenheid een grote rol speelt.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie bellen met Adriaan Slob, voorzitter afdeling Zwolle Humanitas: 06-199 45 152. Schriftelijke reacties met cv kan men sturen naar adriaanslob@gmail.com. Meer informatie over de afdeling is te vinden op www.humanitas.nl/afdeling/Zwolle/. De sollicitatiegesprekken worden met de kandidaten gepland.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 5 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 5 uur geleden