Afbeelding
kynoweb.nl

Internationale hondententoonstelling Zwolle

maandag 13 januari 2020 0:00

Internationale rashondententoonstelling

Op 4 en 5 april 2020 vinden de IJsselshow en Hanzeshow plaats. Tijdens deze tentoonstellingen worden rashonden uit binnen en buitenland beoordeeld door een internationaal keurmeesters corps. De honden nemen deel in klassen op basis van ras, geslacht en leeftijd en bij winst kunnen zij kampioenschapstitels vergaren. De mooiste hond van ieder ras komt ’s middags terug bij de erekeuring om mee te dingen naar Best in Show.

Meer weten over honden?

Overweegt u de aanschaf van een hond of wilt u meer informatie over het opvoeden van uw hond? Ook dan bent u van harte welkom. De Kynologen Club Zwolle is aanwezig om u voorlichting te geven over het aanschaffen, opvoeden en houden van honden. Wanneer u twijfelt of een ras bij u past is de IJsselshow de gelegenheid om het ras in levende lijve te ontmoeten en uw vragen te stellen aan de aanwezige fokkers en liefhebbers van dit ras.

Standhoudersdorp, voor al uw benodigdheden

Ieder jaar zijn er vele standhouders aanwezig. Zij vormen een zogeheten standhoudersdorp. Hier vind u alles voor uw viervoeter. De grote voerleveranciers zijn aanwezig om u te adviseren over de voeding, maar ook voor een nieuwe mand, vachtverzorgingsartikelen, kleding, lijn, tuig, halsband of de meest uiteenlopende snacks kunt u terecht bij de verschillende standhouders. De keuze is groter dan in de winkel en de artikelen vaak goedkoper dan op internet!