Afbeelding

Lopers Company Zwolle viert eerste lustrum met kortingsweek

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Voor vaste klanten is het al een gegeven: de kortingsweek van Lopers Company Zwolle. De hardloopspecialist viert dit jaar haar vijfjarig bestaan en geeft van 15 tot en met 18 januari 20 procent korting op het gehele assortiment en nu ook 10 procent op sporthorloges.

“We hebben met ons team in die vijf jaar echt een plek in de Zwolse hardloop community verworven”, stelt Peter Jansen, samen met Erick Borger eigenaar van Lopers Company Zwolle. “We zijn bij alle grote evenementen zoals de Zwolse Halve Marathon, de 10 Mijl van Zwolle-Zuid en de Salverda Berkumloop als sponsor betrokken. Tevens zijn we hoofdsponsor van atletiekvereniging PEC 1910.”

Tijd en aandacht, goed advies en een laagdrempelig, gastvrij welkom zijn volgens Jansen de sterke punten van Lopers Company. “Wie hier binnen komt hoeft niet meteen te kopen. We zien vaak mensen die bij onze koffietafel komen voor advies over kleding, voeding of trainingstips.” De twee eigenaren met hun eigen hardloopschool en veel hardloopervaring kunnen daarover alles vertellen. Dat geldt eveneens voor medewerker Ben van Boven die de beloftevolle jeugd van av PEC 1910 traint en als trainer verbonden is aan het Centre for Sports Excellence (CSE). Ria Jansen, ook fervent hardloper, springt tevens regelmatig bij in de winkel.

Hardlopers vinden alle benodigde schoenen, kleding en accessoires bij Lopers Company Zwolle. In opkomst is volgens Jansen het ‘offroad en survival running’. “Meer hardlopers gaan weg van het asfalt. Ze zoeken de rust, natuurbeleving en de minder prestatieve kant van de sport. Uiteraard kunnen wij deze groepen ook optimaal adviseren en bedienen.”

Lopers Company Zwolle

Gasthuisplein 2

8011 SC Zwolle

(038) 457 94 43

www.loperscompany.nl/stores/zwolle

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37