Afbeelding

Roosdorp Opticiens presenteert de kleinste leesbril ter wereld

Partnerbijdrages

De allerkleinste leesbril die er is, zonder het ‘op-af-op-af’ gedoe van een gewone leesbril. Met de nieuwste generatie multifocale lenzen bij Roosdorp ziet u scherp veraf én dichtbij.
Heeft u moeite met focussen op beeldschermen of leeswerk? Of ziet u na het lezen juist niet scherp in de verte? Op 6, 7 of 8 februari kunt u onze Easy Focus lenzen zelf uitproberen. Natuurlijk krijgt u de lenzen ook mee naar huis, zonder kosten.


Testdragers gezocht
Marieke Korsius, eigenaresse van Roosdorp Opticiens: ‘We hopen met onze aanpasdagen mensen te laten zien dat er een lens is voor iedereen. Contactlenzen zijn een geweldige oplossing wanneer je geen (lees)bril wilt dragen. De kwaliteit van de lenzen is tegenwoordig zo goed dat je niet eens merkt dat je ze in hebt. Je krijgt geen last meer van vermoeide, branderige ogen. Laatst noemde een klant het toverlenzen, zo blij was ze er mee’.


Een lens voor iedereen
‘Lenzen zijn minder duur dan de meeste mensen denken. Wij bieden een kwalitatief goede daglens, inclusief oogzorg, al voor €1,- per dag. Hier komen dus geen kosten meer bij. Kwaliteit voor de voordeligste prijs.'


Deelnemen
Benieuwd of deze lenzen ook geschikt zijn voor u? Maak dan een afspraak via 038 428 1128 of info@roosdorp.nl.


Roosdorp Opticiens – Groot Wezenland 9 - 8011 JV Zwolle - www.roosdorp.nl