Afbeelding

Rikels is grootste Serta dealer van Nederland

Partnerbijdrages

Rikels Slaapexperts mag zich vanaf nu de grootste Serta dealer van Nederland noemen. De samenwerking tussen Serta Nederland (Zwolse onderneming) en Rikels Slaapexperts is geïntensiveerd.

Daardoor kan Rikels een Serta boxspring Classico vanuit voorraad leveren voor slechts 2.799 euro. Deze boxspring staat in de stof antraciet op voorraad. Ook is er op dit moment een luxury korting van 15 procent op een compleet samen te stellen boxspring van Serta.

Wie een afspraak wil maken kan dat doen via de digitale afsprakenplanner op de website www.rikels-slaapexperts.nl. Geïnteresseerden zijn welkom om de vernieuwde Serta shop te bekijken op de Woonboulevard in Zwolle. Rikels Slaapexperts is de enige onafhankelijke slaapspecialist met honderd procent gerenommeerde merken. “Zo kunnen wij open adviseren zonder ons te committeren aan één merk.” Het familiebedrijf heeft al meer dan honderd jaar ervaring in de slaapkamerbranche en heeft als motto: ‘Onze droom begon in 1897, die van u begint bij Rikels’.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 22 uur geleden