Afbeelding

Lenzen bestellen voor een lage prijs

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Draag jij zachte lenzen, maar wil je niet langer meer teveel betalen voor je zachte lenzen? Bestel dan vandaag nog je zachte lenzen in de webshop van Contactlenzen.net de voordelige aanbieder van alle soorten zachte lenzen en lenzenvloeistof. In de webshop van Contactlenzen.net kun je allerlei verschillende soorten en merken lenzen bestellen en deze zijn in de meeste gevallen tot wel 70% goedkoper t.o.v. andere lenzen aanbieders.

Ook voordelig in vloeistof

Naast het ruime en complete assortiment zachte lenzen dat je in de webshop kan bestellen, kun je er ook zeer voordelig lenzenvloeistof bestellen voor zowel zachte als harde lenzen. De meest verkochte lenzenvloeistof is de all in one lenzenvloeistof voor zachte lenzen en deze vloeistof is te bestellen in voordelige halfjaar pakketten. Ook zijn er verschillende soorten oogdruppels in de webshop te bestellen voor diegene die snel last hebben van droge ogen. De oogdruppels zijn trouwens door iedereen te gebruiken en het maakt dus niet uit of je nu wel of geen lenzen draagt.

Nieuw: Meekleurende lenzen

Het laatste nieuwe op de markt en verkrijgbaar op Contactlenzen.net zijn de meekleurende lenzen. Meekleurende lenzen, niet te verwarren met kleurlenzen, zijn zachte lenzen die veranderen van tint naarmate er meer of minder licht op invalt.

De meekleurende lenzen zijn ideaal voor diegene die veel last of lichte hinder hebben van fel licht. Bij onderzoek blijkt namelijk dat 2 op de 3 personen hier last van heeft en dit kan dus zowel binnen als buiten zijn.

Meekleurende lenzen kun je dagelijks dragen en geven rust aan je ogen en dankzij een goede uv-filter worden de ogen ook nog eens beter beschermd t.o.v. lenzen die geen uv-filter bezitten. Wat te denken van buitensporten zoals voetbal, tennis, fietsen etc. waar men tijdens het spel geen last meer heeft van fel licht en hierdoor dus beter zal gaan presteren. Al met al is deze nieuwe ontworpen lens de uitkomst voor personen die last hebben van fel licht en voor sporters die betere resultaten willen behalen.

Vandaag bestellen

Bestel vandaag nog jouw lenzen en vloeistof op Contactlenzen.net en stop met teveel betalen net zoals al onze andere tevreden klanten.